Over true colours

Uitstromen bij een BVO is pijnlijk. Je hebt een droom, leeft in een bubbel en hebt maar één doel: profvoetballer worden. Logisch dat je teleurgesteld bent omdat je verder moet bij de amateurs. Maar het zou zonde zijn als die teleurstelling doorslaat in demovatie en je in een neerwaartse spiraal terecht komt. Daar ben je te getalenteerd voor!

True Colours helpt je om te gaan met deze tegenslag. Dat doen we door een voetbalprogramma aan te bieden, bestaande uit wedstrijden, trainingen en workshops. Alles is erop gericht jouw plezier in het spel terug te krijgen. Gewoon weer lekker voetballen, met leeftijdsgenoten die hetzelfde hebben meegemaakt.

Waarden van True colours

True Colours staat voor plezier, toegankelijkheid en professionaliteit.

Plezier

Het zou mooi zijn als plezier en prestatie hand in hand gaan maar soms bijten ze elkaar. Wij kiezen voor plezier, omdat we ervan overtuigd zijn dat prestatie dan vanzelf komt. Bij ons hoef je geen stage af te leggen of je zorgen te maken over voldoende speeltijd. Deze stressfactoren nemen wij weg. Dat in combinatie met een positieve benadering moet het voor jou weer leuk maken om te voetballen.

Toegankelijkheid

Iedere uitstromer van een BVO moet zich bij ons aan kunnen melden. Wij stellen daar een bedrag tegenover waarvan wij denken dat het betaalbaar is. Natuurlijk kunnen wij niet in iedereens portemenee kijken. Laat geld geen struikelblok zijn, neem contact met ons op!

Professionaliteit

Corian Wigboldus is in het bezit van het trainersdiploma UEFA A Youth opleiding en is al 12 jaar actief als jeugdtrainer. Hij heeft geïnvesteerd in zichzelf, om jou nu professioneel te kunnen begeleiden. Maar de professionaliteit gaat verder. De mentale begeleiding neemt een sportpsycholoog in opleiding, een aankomende professional, voor zijn of haar rekening. En wat denk je van de kleding: Nike of de trainingen op een mooie trainingsaccomodatie in de buurt van Utrecht.

Hoe laten we jou de beste versie van jezelf worden?

Het idee is om te beginnen met een pilot. Over hoe die pilot eruit gaat zien heb ik ideeën. Maar zoals Johan Cruijff ooit zei: ”Alleen kun je niks, je moet het samen doen”. Ik ben kortom op zoek naar één of meerdere voetballiefhebbers die net als ik zijn handen uit de mouwen wil steken om deze jongens te helpen.

Interesse? Tof! Geef me vooral even een belletje via 06-42025866

Help jij ons mee?

Contact informatie

Kom in contact met True colours