Het gezicht achter

Op de weg terug van een training bij Vitesse bedacht ik me ineens dat er voor de groep uitstromers van betaald voetbal organisaties niks is om op terug te vallen. Geen organisatie die zich bekommert om het welzijn van deze gedesillusioneerde, topsportende kinderen. En zie daar de geboorte van dit nieuwe idee: True Colours.

Die ik is Corian Wigboldus, 31 jaar. Op het moment waarop ik het idee bedacht assisteerde ik Theo Janssen bij Vitesse O18. Dit seizoen ben ik trainer bij Alphense Boys O21 in Alphen a/d Rijn.

13 jaar lang jeugdtrainer

Piepjong was ik toen ik begon als jeugdtrainer. 18 jaar om precies te zijn. Ik heb er inmiddels een reis opzitten waar een geneeskunde student jaloers op zou zijn. Begonnen bij Delta Sports in Houten, door naar Kampong in Utrecht. Op nationaal topniveau actief geweest bij Alphense Boys, daarna bij Vitesse, FC Utrecht en de KNVB. En onderweg wat diploma’s verzameld. Cursus juniorentrainer, UEFA C, UEFA B en UEFA A Youth. Alleen UEFA Pro rest nog. Wie weet, ooit.

Maatschappelijke insteek

Ik verdien mijn boterham als marketeer en dat wil ik vooral blijven doen. True Colours is een project waarmee ik gewoon móést beginnen. Anders dan voetbalscholen is mijn insteek geen commerciele, ik doe dit niet om er rijk van te worden. Ik ben True Colours gestart omdat ik ervan overtuigd ben dat de noodzaak er is én er behoefte aan is. Als marketeer weet ik als geen ander dat dat laatste essentieel is om dit te starten. Met een idee waarvan alleen Corian Wigboldus vindt dat het goed is help ik niemand. En helpen, dat is juist wat ik wil.

Help jij ons mee?

Contact informatie

Kom in contact met True colours